tisdag 29 december 2015

Gratis Lego

Kanske är jag lättköpt? Jag brukar haka på erbjudanden som ger mig något, tex Ikanos få 500 kr skattefritt om man börjar månadsspara och även SPPs starta ISK och få 300 kr kampanj. Nu under hösten har Libero har kört en kampanj att man kan samla koder för att sedan byta dessa mot Duplo Lego. Sista datum är nyårsafton så egentligen är det lite för sent för dig som läser detta och blir intresserad.

Hur som helst, under hösten har vi lyckats få ihop 10 koder. Detta räckte till att få antingen en större förpackning eller två små. Vi valde de mindre iom att vi redan hade den ena av de stora. Beställde innan jul och med besked om leveranstid om tre veckor. Igår låg de på lådan. Dottern har inte riktigt greppat grejen med Lego ännu, så det är bara fadern som har behållning av det hittills.

Får se hur mycket spam jag får efter att gått med i Club Libero. I vilket fall var det trevligt att få tillgång till Lego för omkring 200kr utan någon större ansträngning. Har försökt köpa på Tradera, men priserna sticker iväg så mycket att det inte känns roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar